Wie zijn wij…

Miranda LanghorstMijn naam is Miranda Langhorst. Nadat ik in Apeldoorn de Fotovakschool heb doorlopen, ben ik fanatiek gaan fotograferen. Ik hou ervan om de emoties vast te leggen op een trouwdag, ook hou ik van close-ups van leuke details die een impressie van de sfeer weergeven. Kijkt u maar eens naar de foto’s op deze site dan ziet u van welke stijl ik houd. Ik ben niet storend aanwezig maar door het geven van enkele aanwijzingen kan ik ervoor zorgen dat we mooiere foto’s produceren.

 

 

 

 

Close-met-camera-triathlon

Mijn naam is Ronny Langhorst. Van je hobby je werk maken, dat is wat ik in de praktijk heb kunnen brengen. In Zandvoort heb ik een cursus video gedaan om bruiloften op een creatieve manier vast te leggen op video. Sinds 1995 werk ik voor diverse omroepen en facilitaire bedrijven, zowel voor de regionale- als de landelijke televisie als producent, editor en cameraman. In de tussentijd ben ik bruiloften blijven doen. Het blijft erg leuk om van een mooie dag een mooie en leuke trouwfilm te maken. Een aantal jaren geleden heb ik ook de fotovakschool doorlopen om zo mijn werkzaamheden uit te breiden met fotograferen.