Kinderen

collage-nieuw2Je (klein-) kinderen zijn het allerbelangrijkste in je leven. Er gebeurd veel in een kinderleven en ze veranderen snel. Voor je het weet zijn ze groot. Het is beslist de moeite  waard om het hier en nu vast te leggen met mooie kinderfoto’s. Of een portret van je hele gezin. Dit hoeft natuurlijk niet alleen als je kinderen klein zijn. Ook als puber zijn ze onvergetelijk. Gaan je (bijna) volwassen kinderen het huis uit? Dan is het toch heerlijk om ze iedere dag bij je hebben door middel van een mooi (familie)portret in huis.

Belangrijk bij het fotograferen van kinderen is dat ze lekker hun gang kunnen gaan en daardoor zichzelf zijn. Op die manier komen wij tot spontane en pure portretten die specifiek zijn voor jouw kind of kinderen. Niet stijf geposeerd maar gewoon lekker los en speels.

Langhorst Media-8

 

Bij voorkeur maken wij alleen gebruik van het licht en onze camera. Geen toeters en bellen,  achtergronden of attributen maar een zo’n naturel mogelijke omgeving waarin je kind(eren) centraal staan. Een fotoshoot kinderfotografie duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur.