Foto

Langhorst MediaCreatieve, unieke en betaalbare fotografie op jullie trouwdag door een professionele fotograaf

Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Een trouwdag is een unieke gebeurtenis, kies daarom ook een vakbekwaam bruidsfotograaf!

Als bruidspaar wil je een fotograaf die aan jullie wensen voldoet, een fotograaf die mooie foto’s maakt, die weet wat jullie willen. Met de fotograaf wil je de dag goed doorspreken. Daarom vinden wij het belangrijk vooraf vrijblijvend een afspraak te maken, zodat wij kunnen laten zien wat wij maken en vooral, dat we kennis kunnen maken.

Werkwijze

Langhorst Media-3
De fotoreportages laten zich het beste omschrijven als ongedwongen, creatief en sfeervol. Tijdens het maken van de trouwreportage probeert de fotograaf zo min mogelijk ‘aanwezig’ te zijn waardoor mensen nauwelijks merken dat ze worden gefotografeerd. Door deze manier van fotograferen blijft er veel meer ruimte over voor ongedwongen, spontane en dus oprechte foto’s.

Naast het bruidspaar is er ook veel aandacht voor de registratie van gasten, de cadeaus, accessoires en de locatie. Al deze foto’s moeten samen het verhaal van deze prachtige dag vertellen.